zaterdag 5 maart 2011

Zalmfilet uit de oven

Hoofdgerecht
(2 personen)


Ingrediënten:
  • 300 à 400 gr zalmfilet
  • koksroom
  • witte wijn (klein flesje)
  • 1 ui
  • 1 laurierblad
  • peper
  • zout
  • dille
  • 1 citroen
  • 1 potje roomkaas (boursin cuisine)
Bereidingswijze:
Snijd de zalmfilet in stukken (niet te klein). Bestrooi ze met zout en peper. Leg ze in een ovenschaal en giet er witte wijn en room bij. Doe er gesneden dille en ui bij en bovenop komt de roomkaas (kan ook met andere soorten kaas). Zet dit in een voorverwarmde oven van 200 graden. Het garen duurt ongeveer 20 minuten.
Sprenkel als het uit de oven komt nog wat citroensap eroverheen.

Lekker met pasta of rijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Leuk dat je een reactie achterlaat, dat vind ik heel gezellig.
Je krijgt van mij ook altijd antwoord terug.