vrijdag 4 maart 2011

Hartige croissantjes

Snack/borrelhapje

Ingrediënten:
  • blikje (Danerolle) croissantdeeg
  • kaas (oude kaas, brie, kruidenroomkaas of andere kaas)
  • worst of vlees (salami, ham, gerookte kipfilet of andere vleeswaren)
  • ei
Bereiding:
Maak het blik croissantdeeg open en maak de stukken deeg los van elkaar op de stippellijn. Halveer elk stuk deeg nog een keer zodat er twee driehoekjes zijn. Leg op elk driehoekje kaas, vlees of een combinatie van kaas en vlees naar keuze. Rol de driehoekjes op tot mini croissantjes. Kwast de mini croissantjes in met ei en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Laat de croissantjes goudbruin worden in een voorverwarmde oven van ca. 200 graden (ca. 20 min).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een reactie achterlaat, dat vind ik heel gezellig.
Je krijgt van mij ook altijd antwoord terug.